Bon dia!

La naturalesa és la clara protagonista del bloc d’avui. Alessandra Graciela Miranda i la seva exposició “L’invisible, el contingut i l’emergència” ens trasllada als paisatges del Riu Llobregat; per altra banda, us presentem Agricola MAU ecològic, un comerç que aposta per la fruita i verdura de producció ecològica ubicada al cor de la Vila de Gràcia.

_ALESSANDRA GRACIELA MIRANDA

“Caminar és tornar enrere, trobar-me amb el primari, sortir de preconcepcions. Cada dia significava recórrer la recerca de l’estranyesa, el paisatge convertit en la quotidianitat, intervingut pel sentit de l’habitud “.
Alessandra Graciela presenta “L’invisible, l’esdeveniment i l’emergència”. Es tracta d’una sèrie de 9 fotografies inèdites seleccionades d’una sèrie de més de 500, que mostren un recorregut a peu pel Riu Llobregat de Barcelona durant els últims mesos de l’any 2015.
Sis camins condicionats pels elements del paisatge amb una aportació cromàtica molt potent i una llunyania que fa que tot es pugui percebre des d’una perspectiva pròpia, per la fotògrafa des del indesxifrable. L’interès d’aquesta emergent és captar una escena quan es presenta fora de normalitat, buscar l’estranyesa d’un lloc o un moment i exhibir-ho abans que desaparegui.

_AGRICOLA MAU ECOLÒGIC

A tots ens agrada cuidar-nos, sentir-nos bé i poder gaudir dels sabors de veritat, frescos i de qualitat. A Agricola MAU aposten per tot allò que entri en la definició anterior, aliments produïts a través de l’agricultura ecològica, sense productes químics de síntesi com fertilitzants, plaguicides o antibiòtics.
La filosofia que es desprèn d’això és clara: l’objectiu és preservar el medi ambient, mantenir i augmentar la fertilitat del sòl i proporcionar els millors aliments amb totes les seves propietats naturals. Al carrer de la Mare de Déu dels Desemparats número 23 teniu Agricola MAU ecologic, una fruiteria i verduleria moderna, però les rajoles i columnes us portaran a un moment del temps anterior no dubteu a acostar-vos!

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el vídeo en les xarxes socials. Com mai ens cansarem de dir Gràcies!
Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!