Bon dia!

Ja estem a dijous i Photogenic Festival segueix treballant per poder-vos portar cada dia una petita peça que us apropi una mica més al món de la fotografia i a aquesta ruta expositiva tan especial que estem preparant. Avui us portem a Alfonso Riera i Mit k, esperem que us agradi.

_ALFONSO RIERA

Graduat en arts digitals actualment està cursant art digital a l’institut Europeu de Disseny (IED), aquest jove emergent mai ha rebut una formació fotogràfica més enllà d’unes poques assignatures correlatives a aquesta matèria. Preocupat per aprendre de manera autodidacta no ha parat de sortir al carrer a fotografiar tot allò que cridava la seva atenció.

Al Photogenic Festival ens porta un treball que segons ell mateix no té una explicació definida, simplement planteja les coses que se li han passat pel cap, no tracta de reflectir alguna cosa existent o donar a conèixer una reflexió sobre el que fa, creu que cadascú és lliure de poder interpretar i imaginar allò que li vingui de gust en veure una imatge, per a ell aquí està la clau, tothom crea una percepció i interpretació de les seves fotografies.

_MIT K

A Verdi amb Astúries, Mit K és un comerç amb una filosofia clara que fabrica i ven bosses amb materials vegans, respectant l’ètica laboral i el medi ambient. Els seus productes són fabricats artesanalment a un petit taller de Brasil.

Mit K s’assegura del compliment del comerç just i la inclusió social. Cada metre de tela utilitzada retira del medi ambient 8 ampolles de plàstic i 480 grams de deixalles de teles de cotó, disminuint dràsticament el consum d’aigua i l’emissió de CO2 en la seva producció. També utilitzen mantes de cautxú vegetal extretes de l’arbre de Seringa com a substituts de la pell i el plàstic.

  • Responsabilitat Social
  • Respecte als animals
  • Responsabilitat Ambiental
  • Extrema durabilitat

Aquests són els quatre pilars sobre els quals aquest comerç s’assenta. A més, tots els seus estampats són obres que provenen de pintures originals de diferents artistes d’arreu del món.

 

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes socials. Com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!