Bon dia!

Si el que us apassionen són els retrats avui esteu d’enhorabona, Clara Go ens porta el projecte “Special” realitzat en un lloc del món que no us imagineu. D’altra banda tenim Room 28, dir que es tracta d’una perruqueria és quedar-se molt curt.

_CLARA GO

Aquesta barcelonina ens presenta un projecte de retrats, el nom dels quals defineix en una sola paraula allò que ha captat: Special. Sovint, les persones amb paràlisi cerebral, síndrome de Down, dislèxia o trastorns de lectura i desenvolupament, trastorns basats ​​en el llenguatge, ADHD o TDA, Hyperactivitat, autisme o trastorns de l’espectre autista, s’oculten de la societat.

En el Complex Manawala, situat al nord de l’Índia, compta amb allotjament per 200 pacients amb necessitats especials. Aquest és l’escenari d’aquesta sèrie de retrats on el seu objectiu va ser posar el focus en ells i la bellesa que els envolta, donar-los visibilitat per empoderarlos, i mostrar a tots com en són d’especials.

_ROOM 28

Alguns blogs l’han definit com la perruqueria més atrevida de Barcelona, i com hem dit al principi, creiem que definir-la com a “perruqueria” és quedar-se molt curts. Vanesa i Nerea, propietàries de Room 28, han fet del seu negoci tota una experiència. Serveis de color, metxes, tractaments per al cabell, pentinats, recollits, serveis per a noces i serveis de manicura, maquillatge tant tradicional com amb aerògraf i depilació facial: fins a aquí tot normal.

No obstant això, també disposen d’una paret d’art on es realitzen exposicions temporals per donar a conèixer a nous artistes, ofereixen l’espai per a la realització d’esdeveniments i disposen de wifi i zona de cafès per als clients. Si a això li sumem la creativitat de les seves propietàries, Room 28 es converteix en el lloc perfecte per a aquells que busquen anar una mica mes allà.

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes socials. Com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!