Bon dia! Avui us portem l’aire fresc del nord tan pel nostre fotògraf com pel nostre comerç. Dani Planas Labad, repeteix en el festival amb una sèrie de fotografia de la Illa del Gel: Niceland. Ego Galego sera el lloc seleccionat per aquesta exposició emergent, un petit troç del nord del nostre país.

_DANI PLANAS LABAD

Dani Planas Labad ha tornat a ser seleccionat com un dels fotògrafs emergents que exposarà en el festival. Fotògraf de viatges i documentals amb seu a Barcelona, en els seus viatges pel món es centra en la població local, tradicions, religions i altres aspectes socials, així com paisatges i retrats. Ha publicat revistes de viatges i ha fet vàries exposicions, tant col·lectives com individuals i des de fa uns anys és director de comptes de la seva pròpia agència de disseny gràfic i comunicació.

En aquesta edició ens porta Niceland: Paisatges en verd i negre de la terra del gel. Glaciars immensos, volcans de noms impronunciables, llacunes d’icebergs flotants, vaixells encallats a la costa, fiords, llacs amb cràters volcànics, platjes de sorra fosca, guèisers furiosos, camps verds de molsa… Amb la seva càmera digital Nikon D200, en Dani ens porta d’Islàndia, la terra del gel, una illa meravallosa a mig camí entre Europa i Amèrica que presenta uns espectaculars paisatges naturals, esquitxats, de vegades, per construccions humanes.

_EGO GALEGO

Estrella, una gallega verinesa enamorada del barri de Gràcia pel seu aire de “poble enmig de la ciutat”, al carrer Goya 20, va obrir la seva botiga que volia que fós a Barcelona: Ego Galego.

Conserves de tots els preus, vins de totes les D.O. Gallegues, cerveses des d’Estrella Galícia a les noves artesanals, grelos frescos, embutits, patates, empanades portades d’Ourense, caldo galleg, pa de ceba, bica, i tot el que la enyorança et pugui fer enyorar està a l’abast de qualsevol habitant de Barcelona. Obviament arribar aquí no va ser fàcil, per aquesta emprenadora gallega han sigut molts anys d’estudi, escapades, viatges i descubriments per poder explicar amb aquesta llista els millors productes de la seva terra.

Esperem que us agradi! No deixeu passar la oportunitat de dir-nos que us ha semblat mitjançant un comentari, i com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram!