Bon dia! Sabem que us encanten les nostres entrevistes dels fotògrafs i els comerços col·laboradors d’aquesta segona edició. Com no podria ser d’una altra manera, avui us portem una nova entrega: Enric Garay amb Memoria Corporis i Ven y Cógelo, l’especial i bonic comerç on exposarà.

_ENRIC GARAY

Després de finalitzar els seus estudis universitaris, va començar un recorregut d’experimentació amb la fotografia analògica. Pràcticament desconeixent aquest món, s’uneix al 2012 a l’Associació Fotogràfica Espacio Nag.
Enric Garay és pràcticament un autodidacta que complementa els seus coneixements d’aquesta nova passió amb tallers especialitzats. Segons ell mateix, segueix en un procés de redescobriment de la realitat i d’introspecció a través de la fotografia, cosa que l’ha conduït al desenvolupament del seu primer projecte, que formarà part del Photogenic Festival 2016: Memoria Corporis.

Memoria corporis és un recorregut a través del cos, un record d’un mateix, com si en un passat li hagués deixat un rastre a cada racó, a cada paret, a cada esquerda. Aquests llocs abandonats són espais buits, trencats, muts, on el temps es fa evident a cada pas. Amb el cos sent una equivalència; el cos és un lloc de record on tots trobem cicatrius, ferides, experiències, identitat, etc.

_VEN Y COGELO

Ven y Cógelo és una marca de roba d’autor creada a Barcelona, influenciada als seus orígens per la pintura i els gravats de la creadora de la marca, Helena García. Oberta al 2008 al carrer Ramón i Cajal 4, trobareu aquesta botiga amb productes made in Barcelona.

El seu target és molt clar: dones que apart de voler-se sentir còmodes, volen ser diferents a la resta i aposten per la originalitat. Els agrada combinar colors, textures, així com estampats clàssics amb altres més atrevits. És una botiga-taller on apart de materialitzar la inspiració creativa en una col·lecció, solen tenir contacte directe amb les seves clientes.

Els seus productes estàn fets amb dedicació i amor, un a un, per convertir cada peça en especial. El seu treball unifica disseny i artesania.

Esperem que us agradi! No deixeu escapar la oportunitat de dir-nos que us ha semblat a través d’un comentari i com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram!