Bon dia!

Photogenic Festival comença en menys d’un mes i l’equip està ultimant els últims detalls. No us imagineu tot el que us espera en aquesta segona edició, però abans, anem a seguir amb el nostre blog, avui us presentem a Marina Ribot i NUTT Store.

_MARINA RIBOT PELLICER

“Excedides” és un projecte fotogràfic inèdit d’anàlisi social que tracta els excessos soferts per la dona en els diferents rols socials i/o professionals que ocupa. A partir de l’autoretrat es creen diferents personatges en els quals s’exterioritza la seva condició a partir de les deformacions físiques del seu rostre, creant un univers que frega la ironia. S’analitza el sexisme com un problema del nostre segle, el qual ve acompanyat d’una terrible condemna per a la dona: la figura de la Superwoman, i l’evolució dels nous corrents feministes adaptades a l’individualisme capitalista.

Com ja va reconèixer Simone de Beauvoir, la dona es troba dividida entre dues formes d’alienació, d’una banda, jugar a ser home és per a ella una font de fracàs, però jugar a ser dona la porta a un engany, a ser l’altra. A partir d’entrevistes i un treball de recerca relacionat amb cadascun dels personatges, i al seu torn amb les diferents identitats de gènere, s’exterioritzen els excessos a partir de les deformacions dels rostres, element clau per a la identitat de la persona, provocant així un clima d’inestabilitat.

_NUTT STORE

Un projecte que va començar a Blanes i que avui podem gaudir també al Barri de Gracia. Amb una imatge recentment renovada, NUTT Store és una tenda de roba i sabatilles especialitzada en estil urbà. En aquest espai conviuen una gran quantitat de marques i articles, i si el que t’agrada és crear el teu propi estil, sense cap dubte que la quantitat de marques que ofereixen serà una solució perfecta per a això. Des de Sneakers o New balance a marques com Diadiora o Saucony i per descomptat edicions limitades de qualsevol marca; Si bé s’han guanyat la seva excel·lent reputació per aquesta varietat de roba i calçat, a NUTT Store no s’obliden ni per un moment de la importància dels complements, per la qual cosa aquest també és el lloc al que heu d’acudir si el que busqueu són bosses, ulleres de sol, bikinis i vestits de bany o motxilles entre moltes altres coses.

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes
socials. Com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!