Bon dia!

Sabem que us tenim una mica abandonats, però ja hem començat el festival i anem de bòlit!

Avui us presentem a la Noa Morales i el seu projecte Mamas Mamas que s’exposa a IFIl fins el 27 d’Octubre.

_NOA MORALES

Noa Morales és un nou talent de la fotografia que ha creat un projecte en el qual moltes dones es troben identificades, ja que relata la història sobre el càncer de mama que va sufrir la seva mare.

Aquest projecte, relata tota l’evolució del càncer i el dia a dia d’una persona amb aquesta malaltia, tant les visions del seu passat, del seu futur, com els moments tant durs que viuen moltes dones amb aquesta malaltia.

Tota aquesta evolució, representa gran part de la societat i fa que molta gent es senti identificada, motiu pel qual ens posarem el llaç rosa per donar-lis tot el suport!

_IFIL

IFIL és una botiga de llanes, taller i estudi. Situat a Torrent de l’Olla 161, el gran espai de la botiga dóna múltiples opcions per tots aquells interessats en el sector.

Dins el mateix podreu trobar llanes orgàniques, amb “xuletes” per fer els patrons, com utilitzar els materials i molts més secrets! També fan tallers, cursos i tot tipus d’activitats per tots aquells que en vulguin aprendre!

 

Esperem que us hagi agradat! Recordeu que ens podeu seguir a Facebook, Twitter i Instagram! I com mai ens cansarem de dir, Gràcies!