Bon dia! Amb ganes de conèixer a un altre dels nostres fotògrafs i el lloc on farà la seva exposició? Avui us portem a l’emergent Pau Guerrero i els seus “Paisatges Evanescents” i a Tatica, un comerç de producció ètica i sostenible.

_PAU GUERRERO

Arquitecte i fotògraf català, és un entusiasta de la fotografia paisatgística, que utilitza com a clau pel desenvolupament d’un conjunt de valors importants, valors relacionats amb el benestar i l’equilibri, la contemplació i la bellesa. La seva obra té una clara intenció: que les fotografies moguin a les persones a prendre consciència de la bellesa que els rodeja, despertant així l’estima i el respecte per la terra i els seus paisatges.

Com a fotògraf professional a treballat per nombrosos clients ajudant-los a conseguir les millors imatges per representar les seves obres. Des de la seva primera exposició a Mallorca al 2002 no ha parat, Barcelona, Girona, Gant, California o Algeciras han tingut la seva obra; així com altres publicacions i revistes com Landscape Design Today, El compte Arnau, Paisatge i Llegenda, МажорДом, Diseño Interior, on Diseño, Metalocus, etc. Ara, Photogenic Festival.

_TATICA

Al carrer Verdi núm. 58, a Tatica es respira l’essència del Barri de Gràcia. En un ampli local ofereix roba i complements escollits peça a peça pel seu disseny i la seva qualitat, sempre tenint en compte la història que hi ha darrere de cada marca, i les persones que l’han fet possible. La roba dissenyada i produïda a Barcelona té un protagonisme especial, així com algunes marques europees especialment sensibles a la sostenibilitat del medi ambient.

Tatica també és la seva creadora, Marga García Álvarez. Així és com l’anomenen a casa i reflexa la personalitat d’aquesta economista, que ha treballat en el sector de la moda en grans multinacionals durant molts anys, fins que va decidir parar, donant un gir a la seva vida i buscant l’equilibri en un projecte personal que respon als seus ideals.

El seu objectiu és senzill: “que les dones trobin a Tatica una moda que expressi com són, la seva essència més natural, una moda coherent i de llarga durada, que les permeti sentir-se relaxades i segures en qualsevol situació”.

Esperem que us agradi! No deixeu passar la oportunitat de dir-nos que us ha semblat mitjançant un comentari, i com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram!