Bon dia!

Avui us portem dues opcions molt singulars, no us direm més, només us deixem que veieu la nostra següent entrevista: Ricard Altés a Authentic Barcelona.

_RICARD ALTÉS

El color negre del dol cobreix Irán durant diverses setmanes. La celebració del Moharram excedeix l’àmbit de la fe i demostra ser la gran manifestació de l’islam xiïta, la commemoració que particularitza realment aquesta fe. Grans i petits es submergeixen de ple en la seva preparació i celebració.

Filòleg i fotoperiodista, parla cinc idiomes i ha publicat en una infinitat d’ocasions els seus treballs fotogràfics, Ricard Altés ens presenta Ashura.

En el Moharram el color negre és omnipresent, raó per la qual aquest treball ha estat realitzat en blanc i negre. És un projecte de caràcter personal, on han estat claus els nombrosos viatges d’aquest fotògraf a Iran. Va decidir documentar aquesta intrigant celebració, principalment a les ciutats de Kashan, Shiraz, Maixhad i l’illa de Hormoz.

_AUTHENTIC

En aquesta tenda workshop posen a la disposició dels seus clients les últimes tecnologies per personalitzar tot tipus d’objectes i dissenyar les teves pròpies creacions.

A Authentic Barcelona pots trobar productes d’alta qualitat per personalitzar al teu gust com joguines o bicis de fusta, peces de cotons orgànics, rellotges…i en cas que no trobis allò que cerques pots portar-ho de casa i personalitzar-ho a l’instant.

Al pis inferior de la tenda, disposen d’una sala on realitzen activitats extraescolars de pintura creativa, robòtica, etc… tot relacionat amb la seva filosofia creació+art+tecnologia. A més, organitzen exposicions i esdeveniments durant tot l’any.

 

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes socials. I com mai ens cansarem de dir Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!