Bon dia!

Com cada dia, us donem la benvinguda al nostre videoblog d’entrevistes als fotògrafs emergents que formen part del Photogenic Festival en aquesta segona edició, i als comerços on realitzen les seves exposicions. Xisco Navarro i els seus peculiars castells ens expliquen aquest apassionant projecte a PIC NIC, un comerç que amaga una mica més que una increïble selecció de peces de roba.

_XISCO NAVARRO

L’arquitectura és l’art que reflecteix la situació social d’un estat, país o nació. I es fonamenta a crear estructures per organitzar espais. Castillos etéreos, són uns esquelets de ferro destinats a la construcció, els quals es troben abandonats en “No-Llocs” de l’extraradi, com a conseqüència de la situació d’insostenibilitat en la qual es troba immersa Espanya.

Així ens presenta Xisco Navarro Castillos Hetéreos, la col·lecció de fotografies que signa a Photogenic Festival 2016. La seva intenció és simplement reflectir un canvi en la seva situació personal, cansat de treballar en un món industrial decideix apostar per una altra de les seves passions, la fotografia. Aquest món sembla oblidar-se de les persones i els seus sentiments amb l’únic objectiu de produir i obtenir resultats immediats.

Entre el documental i l’assaig, aquest projecte tracta de mostrar, mitjançant una fotografia conceptual, la situació inestable d’inicis de segle XXI. Estructures de ferro descurades per l’home en descampats i espais allunyats de la seva acció quotidiana.

_PIC NIC

PIC NIC és la segona botiga que Juan Rodríguez i Raquel Bárcena han obert al barri de Gracia, però no té res a veure amb Padam, la seva predecessora. El minimalisme és l’essència de PIC NIC, les seves parets blanques, el
sòl de ciment i els mobles de fusta natural li aporten un elegant estil scandi solament trencat per una franja de taulells verds.

A PIC NIC es conjuguen la roba, els accessoris i les revistes de tendències. Els fans de la decoració també poden trobar aquí el seu lloc, posseeixen ceràmica pintada a mà de Favorit i un bon grapat de prints de Flavio Morais, Carole Hénaff i Yembara. Una botiga gens usual on sempre és interessant perdre’s quan passeges pels carrers de Gracia.

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes socials. Com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!