Bon dia!

Avui els protagonistes són els símbols i l’espiritualitat. La jove estudiant de fotografia i disseny Zhiying Lee és l’emergent que en el blog d’avui ens parla del seu projecte A long bough. La ubicació d’aquesta interessant exposició serà a Té Quiero, un curiós lloc on els llibres, el te i l’espiritualitat s’uneixen.

_ZHIYING LEE

Aquest projecte s’inspira en el poema “La Rama Desnuda” de Hayim Nahman Bialik, el poeta del poble jueu. Són les pròpies branques nues dels arbres les que fan la seva exposició al Photogenic Festival 2016.

(…)
Deslizóse una rama en la tapia y dormita;
Yo también duermo así.
El fruto se ha caído, más si yo soy tallo y rama,
¿Qué me hace ello a mí?
Cayó el fruto, y la flor ya nada queda;
Solo hay hojas desiertas,
Hasta que un día sople el viento y las arroje
Sobre la tierra, muertas.
(…)

Per a aquesta jove xinesa de 23 anys, estudiant de la prestigiosa escola Elisava, aquest poema i la fotografia s’assemblen, es poden fer tant les fotografies com escriure els poemes, o escriure el poema i dibuixar l’esbós
de la foto.

_TÉ QUIERO

Podríem definir-la simplement com una llibreria que compta amb un saló de te al fons on poder prendre’t una infusió mentre llambregues o llegeixes la teva última adquisició, però Té quiero és molt més. És un espai de calma i molt acollidor amb una espiritualitat pròpia. A escassos metres del Mercat de l’Albaceria Central, a l’inici del carrer Torrijos trobem aquest espai on, entre moltes altres temàtiques, es poden trobar prestatgeries plenes de llibres enfocats a temes psicològics i de creixement personal. La seva propietària també és una persona summament coneixedora d’aquest món i sempre està encantada d’ajudar i aconsellar a tot client que ho necessiti.

Esperem que us agradi! No deixeu passar l’oportunitat de dir-nos que us ha semblat en un comentari i compartir el video a les vostres xarxes socials. Com mai ens cansarem de dir, Gràcies!

Segueix-nos a facebook, twitter i instagram!