Hola a tothom!

Continuem amb la sèrie d’entrevistes als fotògrafs i comerços d’aquesta segona edició del Photogenic Festival. Ja coneixeu a Dani Morán i Alzira, així que avui us presentem a Josep Moré i La Festival.

_JOSEP MORÉ

No volem caure en calificar-lo com “joveníssim”, “promesa” o “nouvingut”, aquestes coses no ens van. El que sens dubte podem assegurar és que, amb casi 20 anys, el talent d’aquest fotògraf és innegable. 

Pensar en totes les persones interessants per fotografiar al meu voltant, ha sigut el que m’ha impulsat a realitzar aquest projecte”

Josep Moré ens mostra About Natural SoulsEn aquesta sèrie de retrats capta algunes de les belleses que veiem diariament, belleses naturals, exòtiques i diferents. Són aquelles persones que brillen sense saber-ho, amb la seva propia realitat i visió de les coses. Part de la idea de la simplicitat, amb fons neutre i persones sense samarreta preparades per treure el seu costat més natural, reflexant el seu estil i la seva visió.

_LA FESTIVAL

Al carrer Verdi 67 trobem La Festival, the place to vi. Aquesta novedosa botiga basa la seva filosofía en la defensa dels vins catalans, però també de tots aquells que responen al concepte de viticultura orgánica. 

La seva arquitectura de parets despullades de maons vermells a la vista, li dóna una personalitat única, sense adornaments que despistin al protagonista dela botiga que és el vi. No només es dediquen a la venta de vi, sinó que també realitzen presentacions, cates i degustacions. A La Festival no es cataloga per D.O., ni per colors o preus, sinó per la classificació “D’un sol glop” on están els vins frescos, sense complicacions, que es beuen ràpidament i en qualsevol momento del dia.

Esperem que us agradi! No deixeu passar la oportunitat de dir-nos que us ha semblat a través d’un comentari, i com sempre, Gràcies!

Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram!