El temps corre i cada cop queda menys per veure’ns les cares en la segona edició del festival (Tic, tac…). Estrenem blog perquè pogueu ser els primers en saber totes les novetats d’aquest Photogenic Festival 2016.

_Qui hi ha darrere de Photogenic Festival?

El festival és el projecte pilar de l’Associació Sobreàtic, una entitat cultural sense ànim de lucre que neix al simbòlic barri de Gràcia (Barcelona), amb ganes d’engegar projectes que fomentin les diferents manifestacions artístiques i que involucrin a la gent a participar-hi, sense distinció.

Darrera de Photogenic Festival hi ha un equip jove que venim de diferents disciplines però amb un objectiu molt clar: dinamitzar el món de la fotografia i fer que el teu pas pel festival sigui una experiència inoblidable. I com va sortir la idea de Photogenic? Arran del propòsit i la motivació de descobrir noves tendències fotogràfiques de la mà de nous talents emergents que encara no han tingut una oportunitat per visibilitzar-se. Per això portem la fotografia a peu de carrer, espremem tot el suc que tenen els comerços dels carrers de Gràcia i els vestim d’art. A més, complementem aquesta ruta expositiva amb un conjunt d’activitats que fan que Photogenic Festival sigui una gran festa de la fotografia.

Però darrere de Photogenic Festival també hi ha tothom qui ho ha fet possible. En aquestes línies volem donar les gràcies als membres del jurat, que aquest any han seleccionat els projectes participants i que han estat els nostres padrins incondicionals des dels inicis: Maria EspeusAntoni BernadPere Torrent (Peret) i Carlos Pericás. També, volem agrair al centenar de participants que es van presentar a la convocatòria, als comerços, escoles, institucions, col·laboradors i persones que han posat de la seva part perquè, el que fa uns anys era una idea, avui hagi pres forma de festival.

I moltes gràcies a tu, que ara ens llegeixes i que volem que ho continuïs fent per estar al dia de les propostes que et portem en aquesta segona edició de Photogenic Festival!

Segueix-nos a facebooktwitter i instagram!

Dues Mirades Photogenic Festival